NOVOSTI

CUBE SCHOOL ESPORT LEAGUE

Blog Image
08.05.2024

Telemach CUBE.SEL - Velika Završnica

blog author byAna

192 učenika, 32 škole, grupna i playoff faza, 18 dana i 122 odigrana matcha - velika završnica prve srednjoškolske esport lige u Hrvatskoj napokon je pred nama! Ovog vikenda, 10. i 11.5, u Hall of Game areni  igrači četiri kvalificirane škole odigrati će ukupno 6 matcheva, očekuju ih nagrade za školu, tim i pojedinca! 

Tu su i naši casteri: Lxcho, RobertoX, Kruska i iznenađenje - Njole, host eventa Amey i naravno official livestream - YouTube i Twitch! 

GurlyPops, Kutna Garnitura, Project E-Storm i Graphic Gekkos - nadamo se da ste spremni! Suočiti ćete se u double-elimination (upper i lower bracket) formatu natjecanja!

PETAK 10.5. - družimo se od 13:00 kada prvi match otvaraju ekipe GurlyPops iz grupe Jett i Graphic Gekkos iz grupe Omen! - favoriti i underdog, biti će zanimljivo! Odigrati ćemo ukupno 3 matcha u BO3 formatu, prvi dan natjecanja ništa neće biti gotovo i svi još uvijek imaju šansu uzeti pobjedu!

SUBOTA 11.5. - startamo već u 11:00h uz BO1, BO3 I BO5 fomat koji nas očekuje u samom finalu! Dodjelu nagrada kao i proglašenje najboljih očekujemo u 17:00h! 

Najuspješniji tim osvojiti će vrijedne nagrade:

1.mjesto: 5 gaming računala + Stinger S Headset za sve igrače + Telemach 5G telefon za sve igrače
2.mjesto: HyperX Alloy Core RGB Keyboard.za sve igrače
3.mjesto: HyperX Pulsefire Core Mouse za sve igrače
4.mjesto: HyperX Pulsefire Mat Mouse Pad za sve igrače


Tu je i MVP nagrada Veleučilišta PAR - potpuno besplatan program cjeloživotnog obrazovanja! Naši partneri: Telemach, Veleučilište PAR, Jamnica ProGame, Wolt, HyperX , Samsung  i Hall of Game arena pripremili su i razne druge gaming aktivacije ali i nagrade za sve gledatelje na streamu te posjetioce arene, više možeš saznati na HOG WEBU! 

Sretno svima i neka najbolji pobjede! 

10. i 11.5. - Hall of Game